hits

Jeg har slettet alle appene mine

  • 06.03.2017, 23:08

Oh yes. De siste dagene har jeg tenkt en del på om jeg skal gjøre dette. Så i dag bestemte jeg meg for å slette nesten alle appene jeg hadde på telefonen. Det vil altså si Facebook, Messenger, Snapchat og Instagram. Hvorfor? Rett og slett fordi sosiale medier tar alt for mye av tiden min, som jeg kunne brukt på mer fornuftige ting. I tillegg får jeg med meg ting jeg ikke vil vite når jeg alltid følger med på hva som skjer i om verden, noe jeg ikke alltid har godt av å vite. 


Processed with VSCO with hb2 preset 

Jeg er dessverre en av dem som er avhengig av mobilen min. Jeg sjekker hvert femte minutt, for å se om jeg har fått noen varsler. Det føles nesten ut som at jeg venter på noe konstant. Ikke vet jeg hva det er jeg venter på, men det er i hvertfall utrolig slitsomt. Det hender alt for ofte i sosiale sammenhenger at jeg ikke får med meg hva som skjer i den virkelige verden, fordi jeg er opptatt med noe som skjer på mobilen. Hvor trist er ikke det? Til syvende og sist så går det jo faktisk bare ut over meg.  I til legg til at det er utrolig slitsomt og kjedelig og henge med folk som er der, men ikke er til stede.  

Jeg merker at jeg fortsatt sjekker telefonen konstant for å se om det har kommet noe inn de siste minuttene, å glemmer at jeg faktisk ikke har noe mulighet til å motta verken snapper, eller meldinger på Facebook. Så forhåpentligvis klarer jeg å vende av meg denne vanen ganske fort. Mest av alt håper jeg at det hjelper meg med psyken. Hjelper meg å glemme mest mulig av det som gjør meg vondt, og at jeg slipper og alltid se ting som sårer meg, eller høre ting jeg ikke vil høre. Dette skjer alt for ofte skjønner dere. Og jeg blir like oppgitt hver gang. Så nå valgte jeg og en gang for alle gjøre en endring på dette. Hvor lenge jeg holder ut uten sosiale medier er umulig og si. Planen er ikke og aldri bruke sosiale medier igjen, men rett og slett bare ta en liten pause. Kanskje jeg er tilbake om en uke, kanskje om bare noen få dager, eller kanskje jeg faktisk liker endringene det gjør med hverdagen min og velger og holde meg unna lengre. Jeg vet ikke om dette kommer til å endre noe som helst i livet mitt, men jeg føler å tror at jeg kan ha godt av å koble litt av for en liten stund, og heller fokusere på andre ting. Som for eksempel bloggen, meg selv og andre ting jeg kanskje må jobbe med. Kun tiden vil vise hvordan dette vil gå. 

SnuVerden

06.03.2017 kl. 23:48
Bra gjort! Jeg gjorde det samme i eksamensperioden i fjor :-) Det endte med at jeg var på facebook på pcen istedenfor ...

lisebrevik

07.03.2017 kl. 00:12
Oi, det er bra gjort ja. Selv hadde jeg ikke klart det siden jeg er alt for nysskjerrig av meg, hehe.

Emma

07.03.2017 kl. 11:07
Bra gjort, baby
Nora Piscopo

Jeg er en 16 år gammel jente som liker å holde på med mote, skjønnhet og å ta bilder. For tiden går jeg på videregående skole for å utdanne meg som frisør. Jeg blogger om min hverdag, og ting som interesserer meg!

Search

Bloggdesign