Oh yes. De siste dagene har jeg tenkt en del på om jeg skal gjøre dette. Så i dag bestemte jeg meg for å slette nesten alle appene jeg hadde på telefonen. Det vil altså si Facebook, Messenger, Snapchat og Instagram. Hvorfor? Rett og slett fordi sosiale medier tar alt for mye av tiden min, som jeg kunne brukt på mer fornuftige ting. I tillegg får jeg med meg ting jeg ikke vil vite når jeg alltid følger med på hva som skjer i om verden, noe jeg ikke alltid har godt av å vite. 


Processed with VSCO with hb2 preset 

Jeg er dessverre en av dem som er avhengig av mobilen min. Jeg sjekker hvert femte minutt, for å se om jeg har fått noen varsler. Det føles nesten ut som at jeg venter på noe konstant. Ikke vet jeg hva det er jeg venter på, men det er i hvertfall utrolig slitsomt. Det hender alt for ofte i sosiale sammenhenger at jeg ikke får med meg hva som skjer i den virkelige verden, fordi jeg er opptatt med noe som skjer på mobilen. Hvor trist er ikke det? Til syvende og sist så går det jo faktisk bare ut over meg.  I til legg til at det er utrolig slitsomt og kjedelig og henge med folk som er der, men ikke er til stede.  

Jeg merker at jeg fortsatt sjekker telefonen konstant for å se om det har kommet noe inn de siste minuttene, å glemmer at jeg faktisk ikke har noe mulighet til å motta verken snapper, eller meldinger på Facebook. Så forhåpentligvis klarer jeg å vende av meg denne vanen ganske fort. Mest av alt håper jeg at det hjelper meg med psyken. Hjelper meg å glemme mest mulig av det som gjør meg vondt, og at jeg slipper og alltid se ting som sårer meg, eller høre ting jeg ikke vil høre. Dette skjer alt for ofte skjønner dere. Og jeg blir like oppgitt hver gang. Så nå valgte jeg og en gang for alle gjøre en endring på dette. Hvor lenge jeg holder ut uten sosiale medier er umulig og si. Planen er ikke og aldri bruke sosiale medier igjen, men rett og slett bare ta en liten pause. Kanskje jeg er tilbake om en uke, kanskje om bare noen få dager, eller kanskje jeg faktisk liker endringene det gjør med hverdagen min og velger og holde meg unna lengre. Jeg vet ikke om dette kommer til å endre noe som helst i livet mitt, men jeg føler å tror at jeg kan ha godt av å koble litt av for en liten stund, og heller fokusere på andre ting. Som for eksempel bloggen, meg selv og andre ting jeg kanskje må jobbe med. Kun tiden vil vise hvordan dette vil gå. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Nora Piscopo
Hei, jeg heter Nora og jeg er 16 år å kommer fra Haugesund. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, tanker, mote og sminke.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014Kategorier


· Blogg · Brasil · Favoritter · Hverdag · Innkjøp · Mat og kosthold · Månedens · Om meg · Outfits · Reiser · Skjønnhet · Sminke · Spørsmålsrunde · Tanker · Tips · wantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits