Det er ingen tvil om at de siste månedene har vært turbulente for min del. Kjærlighets sorg, problemer med å spise, drama i vennegjengen. Det ene har ført til det andre. Nei, jeg har ikke på noe som helst måte lyst til å være tynn. Er det en ting jeg absolutt ikke vil så er det å gå ned i vekt. Maten, og matlysten har sorgen tatt over. Den kommer og går akkurat som den vil dessverre. Men jeg sliter med det, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg har fått høre flere ganger at jeg er utrolig tynn, og om jeg har spiseforstyrrelser. Hver gang har jeg svart at det er pga halsbetennelsen og kyssesyken som jeg har slitt med i ett år nå. Ja det er jo forsåvidt sant. Det var vanskelig å spise så hovne som mandlene mine var. Men det var ikke mandlene som stoppet meg. Det var lysten. Jeg klarte ikke å spise. Jeg kunne være kjempe sulten og hatt lyst på mat i flere timer, men så begynte jeg å tenke på en minste lille tanke, som gjorde at bare tanken på mat gjorde meg kvalm. Jeg klarte ikke å få det ned. Sorgene var for store, og tankene var for mange. Jeg synes egentlig det er litt rart at noen tar seg retten til å spør om noe så personlig. Det er nesten litt ubehagelig å bli spurt om det, om jeg skal være ærlig. Ikke fordi det er hemmelig, men rett og slett fordi det er ett ubehagelig spørsmål. 

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg er egentlig ikke så åpen om dette. Som sagt kommer jeg alltid med en annen unnskyldning om noen spør. Jeg vet ikke helt hvorfor, egentlig. Jeg tror det har med at jeg synes det er skummelt å innrømme for meg selv, at det faktisk er noe jeg sliter med. Fordi det skremmer meg. Det skremmer meg å vite at jeg på så kort tid har gått så mye ned i vekt, uten at jeg vil det selv. Det skremmer meg at jeg ikke klarer å gjøre noe med det, og at kroppen min har så mye makt over meg. Om jeg prøver å gjøre endringer strir kroppen seg imot. Det går ikke. Det er rett og slett grusomt. Fordi jeg har så lyst. Jeg har så innmari lyst å klare å bare ta ett bit. Men det går ikke. 

Processed with VSCO with f2 preset

Ting blir bedre, det tar bare litt tid. Hvor mange ganger skal jeg høre dette? Ingenting skjer jo. Ting blir jo ikke bedre. Det har snart gått ett halvt år, og spør du meg blir bare ting verre og verre for hver da som går. Jeg ser ikke lyset i enden av tunnelen lenger. Jeg vet det er der, men jeg ser det ikke. Jeg har mistet motet. Slutt å vær trist, det er ikke verdt det. Det er så mye lettere sagt enn gjort. Skal jeg be en som har brukket foten om å slutte å ha brukket foten? Så lett er det dessverre ikke.. Slik situasjonen er for min del nå, har jeg verken fysisk eller mentalt kapasitet til å komme meg ut av det. Jeg sitter fast. Og om jeg ikke klarer å endre på tankegangen min snart, blir jeg nok sittende fast en stund. Det er kun jeg som kan gjøre noe med det. Men jeg klarer ikke. Jeg er ikke sterk nok. Jeg har ikke nok makt over tankene mine til å klare å endre på ting. 

 

Jeg skulle ønske jeg hadde penger og tid til å dra vekk for en liten stund. Få en liten pause fra det samme gamle. Dra så langt vekk at jeg ikke trenger å bekymre meg om å møte på det som gjør meg trist. Nye mennesker, nye steder å besøke, ny start. Hvor lenge vet jeg ikke. Men jeg tror jeg kunne hatt godt av det. Det sies alltid at man ikke skal rømme fra problemene sine. Men hva om det er eneste utveien? Hva om det er det eneste som hjelper meg å glemme? Det er vanskelig å si hva som skal til for å glemme. For alt jeg vet vil tankene vare for alltid, eller kanskje de er glemt om en måned. Det vil kun tiden vise. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Nora Piscopo
Hei, jeg heter Nora og jeg er 16 år å kommer fra Haugesund. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, tanker, mote og sminke.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014Kategorier


· Blogg · Brasil · Favoritter · Hverdag · Innkjøp · Mat og kosthold · Månedens · Om meg · Outfits · Reiser · Skjønnhet · Sminke · Spørsmålsrunde · Tanker · Tips · wantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits